lunes, 10 de diciembre de 2012

Debat sobre la religió 10/12/12



Avui dia 10 de novembre a la classe de societat, família i escola un grup d'alumnes ha realitzat un debat molt interessant sobre un tema molt delicat: la religió a les escoles.
Com és habitual la meitat d'aquests alumnes estava a favor de que es faci l'assignatura de religió a les escoles i l'altre meitat estava en contra, i durant el debat han exposat els seus respectius arguments.
El debat ha resultat molt intens i disputat, ja que els dos grups estaven ben informats i tenien ganes de demostrar els seus coneixements i portar el debat cap a terreny propi, i jo personalment he hagut de reflexionar posteriorment sobre alguns comentaris que han fet els meus companys, com ara que moltes escoles no fan l'assignatura de religió en si, sino que fan "cultura religiosa", cosa que trobo molt beneficiosa per aprendre sobre la religió pero sense tractar-la directament tal i com molta gent no vol fer.
Aquest debat també ha estat molt animat i m'ha agradat la idea de poder anar-lo comentant amb el twitter per després llegir els comentaris més oportuns i fer reflexions a classe. Gran debat!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario