jueves, 8 de noviembre de 2012

Gran sessió seminari

Ahir dia 7 de novembre vam fer una gran sessió de seminari amb la professora Mar Esteve, al començament tot feia indicar que seria una sessió normal i corrent però mentre anavem avançant en el transcurs de la classe cada cop els temes tractats eren més interessants.
A la classe es van dur a terme dos grans debats, el primer va sorgir mentre comentavem la SAE ja que una companya va donar la seva opinió sobre l'escola a la qual aniria a fer pràctiques i era referida a l'actual immigració a les aules.
A partir d'aquí es va formar un ampli debat on tots vam participar i donar la nostra opinió al respecte, però més endavant a partir del recull noticiari d'un altre company es va formar un debat encara més intens sobre com seria l'educació a Catalunya en una hipotètica futura independència de Catalunya, i tots tabé vam donar la nostra opinió tant a favor com en contra, sempre respectant als que tenien una ideologia diferent a la nostra.
Aquest últim debat va ser especialment intens i llarg, i vaig obrir els ulls respecte a altres punts de vista sobre aquest delicat tema, va ser tan intens que un cop finalitzada la classe vam seguir parlant al respecte al carrer.
Espero que les pròximes sessions de seminari siguin tan interessants i divertides, ja que aquesta m'ha agradat molt i he après molt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario